Arathena Rocks

Představujeme vám ideální útočiště pro vaši příští dovolenou. Hotel Arathena Rocks je úchvatné místo na skalnatém pobřeží v malebné oblasti Giardini Naxos, která je jen kousek od známé Taorminy. Připravte se na dechberoucí panoramata majestátní sopky Etny, která budou doprovázet každý váš den.

Hotel nabízí bohaté vybavení pro pohodlný pobyt, relaxujte u nádherných bazénů těsně u moře, užijte si služby recepce, ochutnejte delikatesy v restauraci nebo si dejte drink v baru. Zahrada plná zeleně je ideálním místem pro oddech a veškeré hotelové prostory jsou klimatizované s přístupem k wifi.

Co se týče ubytování, Hotel Arathena Rocks poskytuje komfortní pokoje určené pro dva až tři hosty. Veškeré pokoje jsou vybavené soukromou koupelnou, klimatizací, bezpečnostním trezorem a minibarem pro vaše pohodlí. Navíc je veškeré stravování řešeno formou polopenze, takže o své chutné snídaně i večeře budete mít postaráno. Kromě toho se můžete těšit na využití plážového servisu, který dělá pobyt u moře ještě příjemnějším.

Další fotky
Arathena Rocks 1 Arathena Rocks 2 Arathena Rocks 3 Arathena Rocks 4 Arathena Rocks 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
18 999 Kč