Pollina Resort

Pozvěte rodinu na nezapomenutelnou dovolenou do malebné Sicílie, kde se v srdci překrásné zátoky blízko historického města Cefalú nachází Hotel Pollina Resort. Tento rozlehlý komplex ležící na útesu je ideálním místem pro vaše klidné odpočívání i aktivní vyžití. Hotel je situován pouhé 2,5 km od malebného městečka Finale, známého svými obchůdky a hospůdkami, a rovněž nabízí možnost shuttle bus dopravy za poplatek do středověkého Cefalú.

Nabídněte svým nohám pocit pravé sicilské půdy na pláži Torre Conca, kde očekávejte mix písčitých úseků a oblázkového povrchu. Pláž je snadno dostupná buď pěšky. Pro milovníky slunce jsou připravena zdarma lehátka a slunečníky. Jestliže hledáte odpočinek bez dětí, je tu k dispozici speciální skalnatá plocha s volným vstupem do moře. Ať již se chcete kochat vlnami, nebo si jen v klidu číst knihu, zde najdete svoje tiché místo pod sluncem.

Ubytování je zajištěno ve dvoulůžkových pokojích, z nichž každý poskytuje všechny moderní pohodlí od klimatizace po wifi. Některé z pokojů mají navíc balkon nebo terasu, kde si užijete nádherného výhledu. Stravovací možnosti v resortu jsou bohaté, s all inclusive programem čekají hosté na lahodné snídaně, obědy i večeře, a to v hlavní restauraci nebo při volbě z a la carte možností. Mimo jiné, pro zábavu jsou tu animační a sportovní programy, fitness centrum i dětský bazén, nebo možnost zapojit se do vodních sportů na pláži.

Další fotky
Pollina Resort 1 Pollina Resort 2 Pollina Resort 3 Pollina Resort 4 Pollina Resort 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
50 490 Kč