Torre Normanna

Hledáte dokonalé místo pro odpočinek a zábavu na Sicílii? Hotel Torre Normanna se nachází v krásné severní části ostrova, kde máte možnost užít si výhody blízkého pobřeží a zároveň snadný přístup do historického města Palermo, které je vzdálené pouhých 30 kilometrů. Co více si přát od dovolené?

Pro milovníky moře nabízí hotel soukromou pláž v kamenité zátoce, jen kousek od ubytování. Pláž je dostupná pomocí dvou výtahů, a lehátka a slunečníky jsou zde poskytovány zdarma, aby byl váš pobyt co nejpohodlnější. Příjemné prostředí s krystalkou čistou vodou je jako stvořené pro relaxaci se zvukem šplouchajících vln.

Kromě komfortních pokojů s balkonem nebo terasou a wifi zdarma, si v hotelu užijete také pestrou paletu aktivit. Zdarma nabízené animační programy zahrnují cvičení pilates při západu slunce nebo funkční tréninky, večerní zábavu nemluvě o bazénu a dětském brouzdališti. A pokud toužíte po větším vzrušení, můžete za poplatek využít fitness, tenis nebo minigolf. Opravdu ideální místo pro každého, kdo si chce užít nádhernou sicilskou dovolenou.

Další fotky
Torre Normanna 1 Torre Normanna 2 Torre Normanna 3 Torre Normanna 4 Torre Normanna 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
14 890 Kč