Hellenia Yachting

Představte si, že se probouzíte s výhledem na azurové vody, kde křišťálově čisté vlny omývají zlatožlutý písek pláže přímo u vašeho ubytování. Hotel Hellenia Yachting vás pozve k tomuto snu v úchvatném prostředí u pobřeží v Giardini Naxos. Tento čtyřhvězdičkový hotel nabízí nejen přímý přístup k pláži, ale také se pyšní blízkostí k místnímu centru, které je vzdálené pouhý 1 kilometr. Pokud máte chuť na výlet, historické centrum Taorminy je dostupné jen 7 kilometrů odtud.

Ubytování zde znamená komfort a flexibilitu, ať už si vyberete jakýkoliv typ pokoje podle vašich potřeb. Dostupné jsou dvoulůžkové pokoje STANDARD, které mají možnost až dvou přistýlek, pokud cestujete ve větší skupině. Vybavení pokojů zahrnuje vše od manželského lůžka nebo oddělených lůžek, přes moderní koupelnu, klimatizaci a satelitní televizi, až po praktické příslušenství jako fén, telefon, sejf a minibar. Wifi připojení je samozřejmostí, abyste zůstali v kontaktu s domovem nebo sdíleli své vzpomínky online.

Máte-li zájem o ještě kvalitnější ubytování, můžete se rozhodnout pro SUPERIOR nebo DELUXE pokoje, které nabízejí navíc balkon, kde můžete vychutnat ranní kávu s výhledy, které berou dech. Ať už si vyberete jakýkoliv typ pokoje, každé ráno na vás čeká bohatá bufetová snídaně, která vám dodá energii na celodenní objevování krás této malebné oblasti Sicílie.

Další fotky
Hellenia Yachting 1 Hellenia Yachting 2 Hellenia Yachting 3 Hellenia Yachting 4 Hellenia Yachting 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
12 000 Kč