Da Peppe

Nacházíte se kousek od břehů tyrkysově modrého moře ve Hotelu Da Peppe, který Vám nabídne autentickou sicilskou atmosféru obklopenou místními bary, restauracemi a obchůdky. Ideální pro ty, kdo si chtějí užít pravé sicilské pohostinnosti ve zjednodušeném, ale funkčním ubytování. Součástí zařízení hotelu je i vlastní restaurace, která oplývá tradičním dekorem.

Ubytování v tomto hotelu v Letojanni nabízí pokojný odpočinek ve dvoulůžkových pokojích, kde si můžete vybrat buď manželskou postel nebo dva samostatné lůžka. Existuje zde i možnost přistýlky. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, satelitní TV, wifi připojením, fénem, sejfem a balkonem, což je ideální pro relaxaci po dni plném objevování.

Stravování je řešeno formou bufetových snídaní, takže každý den můžete začít bohatým výběrem místních pochutin. Co se týče polohy, Hotel Da Peppe je doslova krok od pláže a jen pár minut chůze od centra Letojanni. Také dopravní spojení je výhodné díky blízkosti autobusové zastávky, která se nachází pouhých 200 metrů od hotelu. Vychutnejte si nezapomenutelnou dovolenou na Sicílii, kde moře, kultura a vynikající gastronomie vytvářejí dokonalou symfonii pro Vaše smysly.

Další fotky
Da Peppe 1 Da Peppe 2 Da Peppe 3 Da Peppe 4 Da Peppe 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
20 300 Kč