Delle Palme

Útočištěm pro vaše letní radovánky může být hotel Delle Palme, který se hrdě tyčí ve známém letovisku Letojanni. Strávit tu můžete svůj čas ve všestranném komfortu. Veškeré potřeby vám usnadní recepce, bar a restaurace nebo prádelna. K dispozici je i bazén na střeše s pozoruhodnou terasou ke klidnému posezení. Samozřejmostí je wifi připojení v prostorách hotelu.

Pokoje hotelu Delle Palme jsou pohodlné, když každý z nich má balkón. Standardní pokoje vás pohostí výhledem na okolní hory a jsou dodatečně vybaveny zvukotěsnými okny, aby byl váš spánek dokonalý a nerušený hlukem z blízké železnice. Pro náročnější hosty jsou k dispozici pokoje Terrace, z nichž můžete obdivovat roztomilou zahradu nebo se kochat pohledem na azurové moře.

Poloha hotelu je jako stvořená pro milovníky moře i prozkoumávání okolí. Písčito-oblázková pláž je jen krůček od hotelu, a pokud toužíte po objevování, stačí dojít na blízkou autobusovou zastávku a vydat se například do historické Taorminy či malebných Giardini Naxos. A abyste každý den začali plni energie, čeká na vás bohatá snídaňová bufetová tabule.

Další fotky
Delle Palme 1 Delle Palme 2 Delle Palme 3 Delle Palme 4 Delle Palme 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
7 700 Kč