Futura Club Spiagge Bianche

Uvažujete o dovolené, kde na vás čeká dokonalý relax u moře? Zkuste sicilské letovisko Fontane Bianche, kde se snoubí nádherná příroda s průzračně čistým mořem. Okouzlí vás nejen mělké modré moře ideální pro rodiny s dětmi, ale i pohled na bílé vápencové útesy a pozvolna k nim svažující se pláže s jemným pískem. Příjemné chvíle můžete trávit také při procházkách po hlavní ulici plné obchůdků a kaváren nebo na farmářském trhu, kde si můžete zakoupit čerstvé bio produkty.

Přímo ve Fontane Bianche na vás čeká moderní komfort v čtyřhvězdičkovém Hotelu Futura Club Spiagge Bianche. Tento hotel poskytuje úžasné zázemí pro aktivní i odpočinkovou dovolenou, a to díky širokému spektru zařízení, od bazénu s dětskou částí po sportovní areály vhodné pro tenis, plážový volejbal či jógu. Nechybí ani bohatý animační program pro jednotlivé věkové kategorie dětí i dospělých a speciálně vybavený „Baby room“ pro ty nejmenší. Ubytovaní hosté si také mohou pochutnat na široké nabídce pokrmů v rámci hotelové stravy.

Pro milovníky opalování je hotelová pláž vzdálena pouhých 200 metrů. Kdo by rád objevoval okolí, může navštívit historické centrum Syracusy, vzdálené 17 km, nebo se osvěžit v aquaparku Aretusa Park ve vzdálenosti 25 km. Pokud přicestujete letecky, najdete letiště Catania Fontanarossa ve vzdálenosti 72 km od hotelu. Ubytování ve vkusně zařízených pokojích je zárukou příjemného pobytu, kde každý detail je pečlivě připraven, aby vaše dovolená byla co nejkomfortnější.

Další fotky
Futura Club Spiagge Bianche 1 Futura Club Spiagge Bianche 2 Futura Club Spiagge Bianche 3 Futura Club Spiagge Bianche 4 Futura Club Spiagge Bianche 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
11 110 Kč