Conchiglia D´oro (Mondello)

Představte si, že vaše příští dovolená by mohla být v malebném pobřežním městečku Mondello, kde se rozkládá útulný Hotel Conchiglia D'Oro. Tento tříhvězdičkový skvost je ideálním místem pro ty, kdo vyhledávají pohodu nedaleko zlatavého písku a šumění mořských vln. Příjemných 600 metrů chůze vás odděluje od pláže. Relaxovat můžete také u hotelového venkovního bazénu, jenž je obklopen pohodlnými lehátky.

Komfort ubytování je samozřejmostí. Můžete si vybrat mezi dvojlůžkovými pokoji s balkonem nebo prostornými třílůžkovými pokoji. Každá místnost poskytuje veškeré moderní vybavení, včetně klimatizace, satelitní televize, bezdrátového internetu a soukromé koupelny s fénem. Pokoje jsou navrženy tak, aby bylo zajištěno maximální pohodlí a relaxace během vaší dovolené.

Stravování je u rovněž pečlivě připravováno. Začněte svůj den výběrovou snídaní podávanou formou bufetu a večer si dopřejte lahůdky z menu v naší restauraci. Prozkoumejte místní chutě a užijte si večeře v klidné atmosféře. Po celodenním objevování krás Mondella a jeho okolí se budete moci vrátit do příjemného prostředí hotelu, kde vám vždy rádi poskytneme vynikající služby a pohostinnost.

Další fotky
Conchiglia D´oro (Mondello) 1 Conchiglia D´oro (Mondello) 2 Conchiglia D´oro (Mondello) 3 Conchiglia D´oro (Mondello) 4 Conchiglia D´oro (Mondello) 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
10 300 Kč