Albatros

Přemýšlíte o letní dovolené plné slunce a moře? Nově zrekonstruovaný Hotel Albatros Beach čtyřhvězdičkové kvality v Letojanni se pyšní dokonalým umístěním přímo u pobřeží. Moderní vybavení hotelu zahrnuje pohodlnou recepci, chutnou restauraci a relaxační bar. Pokud toužíte po osvěžení, stojí vám k dispozici venkovní bazén nebo můžete strávit čas na soukromé pláži.

V hotelu je několik možností ubytování. Klasické dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny dvojlůžkem s volbou přistýlky, obsahují koupelnu, wifi připojení, sejf a balkon pro příjemné večerní posezení. Ti, kteří hledají něco výjimečnějšího, mohou zvolit dvoulůžkové pokoje typu SUPERIOR, které navíc nabízejí úchvatný výhled na moře z balkónu. Řada dalších typů pokojů, včetně elegantních DELUXE pokojů a prostorných JUNIOR SUITE s balkónem, je k dispozici na vyžádání v cestovní kanceláři.

Jedno z hlavních lákadel tohoto destinace je bezpochyby její přístupnost. S dobrou dostupností do centra města Taormina, vzdáleného pouhých 5 kilometrů, budete mít možnost prozkoumat okolní kulturu a historii. A abyste mohli začít každý den správně, hotel poskytuje snídaně podávané formou bufetu.

Další fotky
Albatros 1 Albatros 2 Albatros 3 Albatros 4 Albatros 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
11 200 Kč