Dolcestate

Přemýšlíte o nezapomenutelné dovolené plné relaxace a pohodlí? Hotel Dolcestate, situovaný v malebném městečku Campofelice di Roccella, je tou pravou volbou pro všechny, kteří touží po odpočinku u moře. Nabízí vám přímý přístup na soukromou pláž pouhých 150 metrů od hotelu, kde si můžete užívat slunečních paprsků a teplých vln Středozemního moře v klidném prostředí.

Tento čtyřhvězdičkový hotel poskytuje ubytování v 60 komfortně zařízených pokojích. Všechny pokoje jsou vybaveny moderním nábytkem, klimatizací pro ty horké letní dny, satelitní televizí pro večerní zábavu a telefonem. Součástí každého pokoje je také balkon s výhledem, kde můžete v klidu popíjet ranní kávu, a samozřejmě privátní koupelna pro vaše pohodlí.

Ať už se rozhodnete strávit den na jednom z dvou bazénů hotelu, s úchvatným panoramatickým výhledem ze střechy, nebo se vydáte navštívit okolní památky. Starobylé ruiny Himery nebo národní park Madonie, které jsou vzdálené pouze deset minut jízdy, bude pro vás tento hotel ideální základnou. Navíc každé ráno nabízí bohaté snídaňové bufety, které vám načerpají energii pro celý den plný objevování a relaxace.

Další fotky
Dolcestate 1 Dolcestate 2 Dolcestate 3 Dolcestate 4 Dolcestate 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
8 000 Kč