Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa

Připravte se na odpočinkový zážitek v pětihvězdičkovém luxusu, který splní veškerá vaše očekávání. Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa je vzor moderního hotelu, který se pyšní klidnou lokalitou, rozlehlým pozemkem a překrásnou pláží, což jsou ideální předpoklady pro nezapomenutelný odpočinek vhodný pro celé rodiny. Umístění hotelu poskytuje snadný přístup k 650 metrů dlouhé písečné pláži a nachází se pouze 20 km od letiště v Dalamanu.

Co se týče vybavení, tento resort nemá obdoby. Jde o komplex tvaru "C", který nabízí vše, co byste mohli potřebovat pro dokonalou dovolenou. Od 422 komfortně zařízených pokojů a suit, přes množství restaurací a barů až po rozmanité volnočasové aktivity. Relaxovat můžete u jednoho z venkovních bazénů, v aquaparku nebo ve spa centru. Pro děti je připraven kids klub a sportovní nadšenci si mohou zahrát tenis, squash či beach volejbal. Večer lze pak zakončit bohatým animačním programem.

Pokud jde o ubytování, pokoje jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální pohodlí a soukromí. Každý pokoj je vybaven moderními prvky jako jsou LCD televizory, wifi připojení nebo minibar a v neposlední řadě i balkon pro ty, kteří touží po chvílích klidu ve svém vlastním prostoru. Hotel se mimo jiné může pochlubit konceptem ultra all inclusive, který zahrnuje širokou škálu mezinárodní kuchyně a nápojů dostupných po celý den. Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa je tedy místo, kde mohou být splněna všechna vaše přání.

Další fotky
Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa 1 Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa 2 Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa 3 Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa 4 Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
81 380 Kč