Lucas Didim Resort (Ex. Club Tarhan Serenity)

Představte si místo, kde mořský vánek jemně pohladí vaší tvář a zlatý písek se táhne přímo u prahu vašeho ubytování. V hotelu Lucas Didim Resort si toto vše můžete užít na vlastní kůži. Areál hotelu se rozprostírá v těsné blízkosti pláže s jemným pískem a nabízí pozvolný vstup do azurového moře, což je ideální pro bezstarostné koupání. Hosté mají na pláži k dispozici lehátka, slunečníky a osušky zdarma, což znamená naprostý komfort pod sluncem.

Na hosty čekají pohodlné a moderně vybavené dvoulůžkové pokoje, které jsou po renovaci vybavené veškerým komfortem, od klimatizace a satelitní televize až po rychlovarné konvice a balkony pro relaxaci ve dvou. Navíc je na pokoji minibar, který vás uvítá osvěžujícími nealkoholickými nápoji. A aby byl pobyt opravdu beze starostí, trezory pro bezpečné uschování cenností jsou k dispozici zdarma.

Pro ty, kteří si chtějí svou dovolenou okořenit nejen zaslouženým odpočinkem, ale i aktivní zábavou, nabízí hotel Lucas Didim Resort širokou paletu možností. K dostání je fitness, tenisový kurt či plážový volejbal, pro děti je připraven miniklub a celou rodinu jistě potěší animační programy. Pokud toužíte po chvíli klidu, můžete navštívit lázně hotelu a dopřát si uvolňující procedury za poplatek. A pro milovníky kulinářských zážitků tu jsou hned tři a la carte restaurace nabízející rozmanité chutě po celém světě.

Další fotky
Lucas Didim Resort (Ex. Club Tarhan Serenity) 1 Lucas Didim Resort (Ex. Club Tarhan Serenity) 2 Lucas Didim Resort (Ex. Club Tarhan Serenity) 3 Lucas Didim Resort (Ex. Club Tarhan Serenity) 4 Lucas Didim Resort (Ex. Club Tarhan Serenity) 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
30 620 Kč