Ramada Resort By Wyndham Akbük

Představujeme vám pobyt v moderním komplexu Ramada by Wyndham Akbuk, který se pyšní skvělou polohou v malebném Didyma-Akbuk, kde je centrum Akbuku vzdálené pouhých 1500 metrů. Pro milovníky slunce a moře je k dispozici písčito-oblázková pláž s bazénem, kterou najdete zhruba kilometr od hotelu. Na pláži využijete lehátka a slunečníky zdarma, také je zde snack bar spadající do all inclusive nabídky. Všechny potřeby ke koupání si usnadníte díky bezplatnému zapůjčení plážových osušek. A když se budete chtít dostat na pláž, můžete využít bezplatný plážový bus.

V rámci ubytování vás čekají dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek, vybavené vlastním sociálním zařízením, klimatizací a dalšími vymoženostmi pro váš pohodlný pobyt. Pokoje nabízí terasu nebo balkon s nádherným výhledem buď na moře anebo na bazén. Pro ještě více prostoru můžete na vyžádání zvolit větší pokoje s palandami. Co se týče stravování, můžete se těšit na ultra all inclusive službu, kde vás čeká široká nabídka jídel a nápojů kdykoliv během dne.

Další fotky
Ramada Resort By Wyndham Akbük 1 Ramada Resort By Wyndham Akbük 2 Ramada Resort By Wyndham Akbük 3 Ramada Resort By Wyndham Akbük 4 Ramada Resort By Wyndham Akbük 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
23 609 Kč