Bendis Beach

Představte si dokonalé místo, kde se setkávají pohoda a zábava na krásné sluncem zalité pláži. Bendis Beach je právě takovým hotelem, ideálním pro rodiny s dětmi stejně jako pro páry či jednotlivce toužící po odpočinku. Jeho kompletní vybavení zahrnuje lákavé spa a wellness centrum, kde můžete obnovit síly a navrátit tělu ztracenou energii. Dětský klub a animační programy jsou připraveny zabavit i ty nejmenší návštěvníky. Hotelova výhodná poloha u pláže nabízí ideální podmínky pro slunečné koupání i výlety do okolí.

Hotel Bendis Beach je umístěn v Akyarlaru, na místě, které je jako stvořené pro klidnou dovolenou. Nachází se těsně u rozlehlé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, což ocení nejen rodiny s dětmi. Pokud byste chtěli prozkoumat místní památky, Turgutreis a historické Bodrum jsou jen kamenem dohodil. S využitím místní dopravy, která má zastávku přímo u hotelu, nebo pohodlným hotelovým taxíkem se snadno dostanete do středu dění. Obchody nabízející různé suvenýry nebo místní produkty jsou hned v okolí hotelu.

Uvnitř hotelu najdete elegantní vstupní halu, směnárnu a útulný lobby bar pro momenty odpočinku. Pro vaši relaxaci je k dispozici spa a wellness centrum s nabídkou masáží, fitness pro aktivní hosty a mnohostranné možnosti pro sport i zábavu. Ubytovaní budete ve vkusně zařízených pokojích s balkónem nebo terasou, z nichž některé nabízí dechberoucí výhled na moře. Stravování je řešeno formou all inclusive, takže se můžete těšit na bohaté bufety a nápoje v neomezeném množství. Nabídka je opravdu široká, hotel Bendis Beach splní očekávání každého návštěvníka hledajícího jak odpočinek, tak zábavu.

Další fotky
Bendis Beach 1 Bendis Beach 2 Bendis Beach 3 Bendis Beach 4 Bendis Beach 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
31 380 Kč