Rezidence Michelangelo

Představujeme vám pohodlné ubytování v moderních prostorách rezidence Michelangelo, kde se můžete těšit na příjemné bydlení ve dvou spolu spojených několikapatrových budovách. Rezidence je ideálně situovaná přímo na promenádě jen několik kroků od písečné pláže a poskytuje ubytování ve 80 moderně vybavených apartmánech, které jsou skvělou volbou pro vaši bezstarostnou dovolenou.

V rámci rezidence Michelangelo můžete využít řadu služeb včetně recepce, baru nebo společenské místnosti s klimatizací. Pro milovníky pohybu je k dispozici úschovna kol a pro relaxaci můžete navštívit krásnou zahradu. Součástí nabídek je i parkovací místo a samozřejmostí je wifi připojení pro vaše chvíle odpočinku. V apartmánech najdete veškeré pohodlí v podobě kuchyňského koutu, satelitní televize a balkónu, kde si můžete vychutnávat teplé letní večery.

Kromě ubytování v komfortních apartmánech můžete využít zábavní zařízení v rezidenci, jako je bazén pro dospělé i děti a vířivka pro váš dokonalý relax. Stravování si můžete zajistit sami dle vlastních preferencí, jelikož každý apartmán je vybavený kuchyní. Lokalita je také velmi přívětivá s obchody a restauracemi vzdálenými pouze 300 metrů a historické centrum San Benedetto del Tronto je od rezidence vzdálené přibližně 4 km. Navíc, odpočinek na pláži je umocněn službou plážového servisu.

Další fotky
Rezidence Michelangelo 1 Rezidence Michelangelo 1 Rezidence Michelangelo 1 Rezidence Michelangelo 2 Rezidence Michelangelo 2 Rezidence Michelangelo 2 Rezidence Michelangelo 3 Rezidence Michelangelo 3 Rezidence Michelangelo 3 Rezidence Michelangelo 4 Rezidence Michelangelo 4 Rezidence Michelangelo 4 Rezidence Michelangelo 5 Rezidence Michelangelo 5 Rezidence Michelangelo 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
15 945 Kč