Mocambo

Představujeme vám ideální místo pro vaši letní dovolenou, San Benedetto del Tronto, známé jako "Palmová riviéra". Tento malebný italský klenot skvěle kombinuje historické kouzlo s moderním komfortem. Procházka po palmami lemované promenádě, která patří mezi nejkrásnější v Itálii, je nezapomenutelný zážitek. Městečko je obklopeno kopcovitou krajinou nabízející návštěvu sousedních středověkých vesnic. Navíc se zde můžete těšit na čisté pláže s jemným zlatavým pískem a na moře s pozvolným vstupem, což ocení zejména rodiny s dětmi. Zdejší nekuřácká pláž zajišťuje příjemné a zdravé prostředí pro všechny.

Ve stínu palm si můžete užít pobyt v Hotelu Mocambo. Tento elegantní hotel se nachází v centrální části letoviska, s výhledem na promenádu a blízkostí k soukromé pláži, lokálním obchodům, restauracím i kavárnám. Hosté mají k dispozici řadu zařízení a služeb včetně wifi, výtahu, bazénu s hydromasáží a posilovny. Děti se mohou těšit na miniklub a animace, a pro milovníky cyklistiky je k dispozici půjčovna kol. Pokoje jsou vkusně zařízené s balkonem, a pokud hledáte něco extra, pokoje De Luxe nabízejí nádherný výhled na moře z pátého patra.

K doplnění dokonalého zážitku je možné si dokoupit stravování přímo v hotelu. Ráno vás čeká bohatý bufet a na oběd či večeři si můžete vybrat z menu v restauraci na pláži. Můžete mít i speciální dietní požadavky na bezlepkovou nebo laktózově intolerantní stravu. Večer si pak můžete vychutnat živou hudbu nebo tematické degustace místních specialit. Prozkoumejte tento půvabný kout Itálie a dopřejte si odpočinek, který si zasloužíte.

Další fotky
Mocambo 1 Mocambo 1 Mocambo 1 Mocambo 1 Mocambo 1 Mocambo 2 Mocambo 2 Mocambo 2 Mocambo 2 Mocambo 2 Mocambo 3 Mocambo 3 Mocambo 3 Mocambo 3 Mocambo 3 Mocambo 4 Mocambo 4 Mocambo 4 Mocambo 4 Mocambo 4 Mocambo 5 Mocambo 5 Mocambo 5 Mocambo 5 Mocambo 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
5 440 Kč