Villaggio Terrazzo Sul Mare

Představte si dovolenou v srdci Středomoří, kde se tradiční pohostinnost snoubí s poklidným rytmem italského letoviska. Cupra Marittima, je skvělou volbou pro ty, kdo hledají relaxační únik od každodenního shonu. Historické centrum ležící na kopci nabízí překrásný výhled na moře a nahlédnutí do doby, kdy zde vznikaly první secesní vily. Při procházce uličkami tohoto malebného města ucítíte atmosféru klidu a pohody, která z něj činí ideální destinaci pro vaši dovolenou.

Ubytujte se ve stylovém Camping Terrazzo sul Mare, jenž se pyšní terasovitou konstrukcí a očarujícím panoramatickým výhledem na azurové mořské vody. Vaše pohodlí je na prvním místě, proto je k dispozici řada služeb, wifi pro vaše online výlety, bar, kde si můžete dopřát osvěžující nápoje, či bazén s lehátky pro bezstarostné lenošení. Pro vaše nejmenší je připraveno dětské hřiště, zatímco sportovci ocení stolní tenis. Všechny tyto služby zpříjemňují pobyt v tomto kempu, který je navržen tak, aby splnil potřeby každého návštěvníka.

Vaše dovolená bude příjemná díky komfortně zařízeným bungalovům a mobilhomům. Ať už upřednostňujete zděné či dřevěné varianty, všechny poskytují soukromí vlastního sociálního zařízení, klimatizaci a prostor pro venkovní posezení, kde si můžete vychutnat teplé večery. Od pláže vás dělí pouze 500 metrů, takže si bez problémů užijete slunečné dny u moře. Pro milovníky cyklistiky je zde přichystána pěkná cyklostezka ve stejné vzdálenosti a pro vaše čtyřnohé přátele dokonce psí pláž. Užijte si dovolenou svých snů v Cupra Marittima, kde vás čekají vzpomínky na celý život.

Další fotky
Villaggio Terrazzo Sul Mare 1 Villaggio Terrazzo Sul Mare 1 Villaggio Terrazzo Sul Mare 1 Villaggio Terrazzo Sul Mare 1 Villaggio Terrazzo Sul Mare 2 Villaggio Terrazzo Sul Mare 2 Villaggio Terrazzo Sul Mare 2 Villaggio Terrazzo Sul Mare 2 Villaggio Terrazzo Sul Mare 3 Villaggio Terrazzo Sul Mare 3 Villaggio Terrazzo Sul Mare 3 Villaggio Terrazzo Sul Mare 3 Villaggio Terrazzo Sul Mare 4 Villaggio Terrazzo Sul Mare 4 Villaggio Terrazzo Sul Mare 4 Villaggio Terrazzo Sul Mare 4 Villaggio Terrazzo Sul Mare 5 Villaggio Terrazzo Sul Mare 5 Villaggio Terrazzo Sul Mare 5 Villaggio Terrazzo Sul Mare 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
7 610 Kč