Terme Providence

Představujeme vám Hotel Providence, který se s hrdostí tyčí v malebném městečku Forio a těší se na své hosty hned vedle slavné pláže Citara a Poseidonových zahrad. Připravte se na oázu pohody, kde vás čekají dva osvěžující venkovní bazény a jedinečné venkovní Kneippovy lázně pro posílení vašeho těla. Jestliže hledáte dokonalý relax tak, je připraven i bazén ve vnitřní části hotelu, z něhož se vám naskytne výhled do zahrady.

Hotel Providence nabízí různé typy ubytování, aby vyhověl každému. Můžete si vybrat z 67 pokojů, které se liší velikostí i polohou, ať už hledáte pohodlí pokojů Classic s přístupem na balkon či terasu, potřebujete více prostoru v pokojích Comfort ideálních pro rodinný odpočinek, nebo toužíte po nádherných výhledech na moře. Každý pokoj je vybaven veškerým komfortem včetně vlastního sociálního zařízení a klimatizace. Jídlo je zde stejně úžasné jako ubytování, s možností polopenze v panoramatické restauraci Azzurro, nebo si můžete vychutnat pravou neapolskou pizzu v pizzerii Cala Cala. Pro lehký oběd na terase slouží snack bar.

Domovem hotelu Terme Providence je ostrov plný historie a kultury. Forio je město známé svými památkami jako jsou středověké věže a majestátní kostely, mezi nimiž nechybí San Vito, patron města, ani Santa Maria del Soccorso, který zůstává symbolem místního rybářského a námořnického dědictví. Kromě historických skvostů ocení návštěvníci také rozsáhlý termální park Giardini Poseidon nebo botanické zahrady. Forio je ideálním cílem pro milovníky krásných pláží a přírodních divů.

Další fotky
Terme Providence 1 Terme Providence 1 Terme Providence 1 Terme Providence 1 Terme Providence 1 Terme Providence 1 Terme Providence 1 Terme Providence 1 Terme Providence 1 Terme Providence 1 Terme Providence 1 Terme Providence 1 Terme Providence 2 Terme Providence 2 Terme Providence 2 Terme Providence 2 Terme Providence 2 Terme Providence 2 Terme Providence 2 Terme Providence 2 Terme Providence 2 Terme Providence 2 Terme Providence 2 Terme Providence 3 Terme Providence 3 Terme Providence 3 Terme Providence 3 Terme Providence 3 Terme Providence 3 Terme Providence 3 Terme Providence 3 Terme Providence 3 Terme Providence 3 Terme Providence 3 Terme Providence 4 Terme Providence 4 Terme Providence 4 Terme Providence 4 Terme Providence 4 Terme Providence 4 Terme Providence 4 Terme Providence 4 Terme Providence 4 Terme Providence 4 Terme Providence 4 Terme Providence 5 Terme Providence 5 Terme Providence 5 Terme Providence 5 Terme Providence 5 Terme Providence 5 Terme Providence 5 Terme Providence 5 Terme Providence 5 Terme Providence 5 Terme Providence 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
18 755 Kč