Citara

Představte si, že bydlíte v moderním hotelu právě kousek od proslulého termálního parku Poseidonovy zahrady a písečné pláže Citara. Užijete si dechberoucí výhledy přímo z vašeho pokoje nebo ze střešní terasy, která je korunována termálním bazénem. V Citara se setkáte s konzistentně vysokou úrovní služeb, ať už se ubytujete v hlavní budově s balkóny nabízejícími panoramatické výhledy na moře nebo ve vedlejších depandancích Villa Rosa.

Pokud hledáte komfortní ubytování, vyberte si pokoj ve vedlejší budově Villa La Rosa, kde každý pokoj disponuje soukromým sociálním zařízením a balkónem. Pro ještě pohodlnější pobyt jsou k dispozici pokoje superior s televizí a klimatizací v hlavní budově.

V hotelu můžete také využít polopenze s lahodnými snídaněmi podávanými formou bufetu a večeřemi, při nichž si můžete vybrat ze tří menu, včetně tradičních rybích pokrmů. Stravování zpestří výhled z panoramatické restaurace, která nabízí jak lokální, tak mezinárodní kuchyni. K relaxaci slouží vnější termální bazén na slunečné terase s výhledem na moře, který je v srpnu naplněn pouze minerální vodou, a vnitřní bazén s krční sprchou a vířivkami. Další vybavení zahrnuje americký bar, televizní místnost, bezplatnou wifi a tenisový klub s antukovými kurty. Hotel má výbornou polohu, jen 100 metrů od pláže, 1,5 km od centra a pár kroků od Poseidonových zahrad.

Další fotky
Citara 1 Citara 1 Citara 1 Citara 1 Citara 1 Citara 1 Citara 2 Citara 2 Citara 2 Citara 2 Citara 2 Citara 3 Citara 3 Citara 3 Citara 3 Citara 3 Citara 4 Citara 4 Citara 4 Citara 4 Citara 4 Citara 5 Citara 5 Citara 5 Citara 5 Citara 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
16 780 Kč