Oasi Castiglione

Představte si idylickou dovolenou, kde se slunce a moře snoubí s blahodárnými účinky termálních lázní. Hotel Oasi Castiglione & Thermal Park vám nabízí právě to, relaxaci v prostředí, které je jako stvořené pro obnovu vaší energie. Nacházíte se zde přímo u břehu, kde můžete nerušeně relaxovat na soukromém můstku, a zároveň se můžete těšit na unikátní zážitky v termálním parku Castiglione, kde na vás čeká hned deset různě teplých bazénů. Ubytování ve stylu zahradních bungalovů dodá vaší dovolené osobitý nádech exotiky.

Vaše pohodlí je naší prioritou také co se týče vybavení zařízení. Hotelový areál nabízí komplexní služby od vyhlídkové restaurační haly s rozmanitou nabídkou kulinářských pochoutek až po bar s nádechem společenského života. Samozřejmostí jsou nejrůznější wellness aktivity, včetně sauny, tureckých lázní či Kneippových bazénů. A aby vaše spojení se světem bylo nekomplikované, k dispozici je i wifi připojení bez poplatku.

Pokoje jsou navrženy tak, abyste se cítili jako doma, ať už si vyberete jakoukoliv variantu ubytování. Standardní pokoje pro max. 4 osoby jsou umístěny na vyvýšeném místě s krásným výhledem na park, a jsou vybaveny všemi moderními pohodlími včetně klimatizace a privátní terasy. Jestliže toužíte po ještě větším komfortu, jsou dostupné pokoje s výhledem na moře nebo prostornější varianty a apartmány. Vaši plnou spokojenost podtrhuje možnost volby mezi polopenzí s bohatým bufetovým snídaním a trojchodovou večeří. Ať už se rozhodnete strávit den u bazénu nebo u moře, dvě lehátka jsou již v ceně vašeho pobytu.

Další fotky
Oasi Castiglione 1 Oasi Castiglione 1 Oasi Castiglione 2 Oasi Castiglione 2 Oasi Castiglione 3 Oasi Castiglione 3 Oasi Castiglione 4 Oasi Castiglione 4 Oasi Castiglione 5 Oasi Castiglione 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
20 690 Kč