Diakonis

Představujeme ideální útočiště pro řeckou dovolenou a to komfortní Diakonis ležící v poklidné části oblíbeného letoviska Pigadia. Toto místo se stane vaší bránou k objevování ostrovních radostí, jelikož se nachází pouhý kilometr a půl od živého centra s jeho charakteristickými tavernami a obchody.

Ubytování ve nabízí vše potřebné pro pohodlný pobyt, včetně klimatizace, TV s příjmem satelitních programů, trezoru a mini kuchyně, kde si můžete připravit občerstvení. Sociální zařízení v pokoji je samozřejmostí. Samozřejmostí je také bezplatné wifi připojení k internetu. K relaxaci můžete využít balkón nebo terasu patřící k ubytovací jednotce. Jen tři minuty chůze od ubytování se rozkládá také krásná písčitá pláž, kde si můžete pronajmout lehátka a slunečníky a vychutnávat si sluneční lázně.

V ceně zájezdu je zahrnuta letecká doprava v turistické třídě, všechny daně a poplatky, transfery na místě a výše nocí a stravy podle vaší rezervace. Během celé dovolené máte také k dispozici služby česky hovořícího delegáta na telefonu, který Vám bude nápomocen 24/7. Pojištění dle příslušných zákonů je samozřejmostí. Při příjezdu je nutné uhradit místní pobytovou taxu, jejíž výše se liší dle kategorie ubytovacího zařízení.

Další fotky
Diakonis 1 Diakonis 2 Diakonis 3 Diakonis 4 Diakonis 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
16 709 Kč