Irini

Představujeme vám idylickou dovolenou v hotelu Irini Beach, který se pyšní skvělou lokalitou v Afiartis. Tento plážový hotel je situovaný pouhých 13 kilometrů od pulsujícího centra ostrova Karpathos a jen kouse od místního letiště. Autopůjčovna pro objevování okolních krás a nejbližší bar jsou prakticky na dosah.

Ubytujte se v jednom ze 60 komfortně vybavených pokojů v hlavní nebo jedné ze 7 vedlejších budov, které vám nabídnou vše potřebné pro bezstarostný pobyt. Každý pokoj je oázou klidu s možností relaxace na balkoně nebo terase. Pro snadné putování webem je po celém hotelu dostupné wifi připojení zdarma a pro maximální uvolnění neváhejte využít bazén a dětský bazén, nebo vydejte energii na dětském hřišti. V případě potřeby jsou připraveny pokoje s bezbariérovým přístupem.

Gurmáni v Irini Beach jistě ocení možnost snídat formou amerického bufetu, kde si každé ráno můžete vybrat z lákavé nabídky od 8 do 10 hodin. Pro ty, kdo upřednostňují rozšířenou polopenzi, je tu večerní bufet podávaný mezi 19 a 21 hodinou, a pokud by vás zaměstnal hlad během dne, pro plné penze jsou připravené obědy ve formě výběru z menu od 13 do 15 hodin. Pojďte si užít dokonalý relax na písčité pláži přímo u hotelu, kde pro vás jsou přichystaná lehátka a slunečníky. Pro aktivní odpočinek je zde fitness, jóga či minigolf zdarma. Sauna a profesionální masáže jsou k dispozici za poplatek, stejně jako poblíž hotelu umístěná škola windsurfingu. Vaše dobrodružství tak může být tak aktivní, jak si jen přejete.

Další fotky
Irini 1 Irini 2 Irini 3 Irini 4 Irini 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
21 619 Kč