Portofino

Představte si dovolenou v příjemném prostředí italského Lido di Jesolo, kde se nachází Hotel Portofino, ideálně situovaný v blízkosti náměstí Piazza Trento. Budete odtud mít pouhý 1 km k největším vodním radovánkám v Caribe Bay a zároveň můžete být na písčité pláži během několika minut chůze. Užijte si slunečné dny pod italským nebem s komfortem zahrnujícím plážový servis, který poskytuje slunečník a dvě lehátka pro maximální pohodlí.

Pokud hledáte ubytování, které kombinuje pohodlí s funkcionalitou, hotel nabízí pokoje vhodné pro 2 až 4 osoby. Každý pokoj je zařízen moderními potřebami jako televize, telefon, trezor či klimatizace. K dispozici je také vlastní balkon, kde můžete večer relaxovat a nasávat atmosféru italského pobřeží. Ať už volíte snídani formou bufetu, polopenzi či plnou penzi, gastronomické zážitky jsou zajištěny včetně vody a vína zdarma k obědům a večeřím.

Neláká vás pouze lenošení na pláži? Hotel Portofino je vybavený bazénem, nabízí možnost zapůjčení kol na prozkoumání okolí a pro milovníky sportu je zde připraven stolní tenis. Všechny tyto aktivity a služby jsou navrženy tak, abyste si dovolenou užili naplno a odvezli si domů nezapomenutelné zážitky. Tak neváhejte a vydejte se do tohoto skvostu, který představuje ideální kombinaci relaxace, zábavy a komfortu.

Další fotky
Portofino 1 Portofino 2 Portofino 3 Portofino 4 Portofino 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
14 560 Kč