Le Soleil

Připravte se na dovolenou snů v hotelu Le Soleil, který zaujme svou moderní architekturou a jedinečným výhledem na azurové vody Jaderského moře. Stojí přímo u malebné písčité pláže v turistickém letovisku Jesolo, nabízejícím nepřebernou škálu aktivit pro každého cestovatele. Navíc vám během pobytu budou k dispozici dva lehátka a slunečník, abyste si mohli naplno užít sluncem zalité hodiny u moře.

Krásnou polohu hotelu doplňuje blízkost řady zajímavých míst. Hotel je od historických Benátek vzdálen pouhých 47 km, což ocení především milovníci kultury a romantiky. Pro rodiny s dětmi je tu jako stvořený vodní park Aqualandia nebo zoopark Tropicarium, které jsou od hotelu vzdáleny jen několik málo kilometrů. A pokud přilétáte letadlem, oceníte krátkou vzdálenost k mezinárodním letištím Marco Polo a Treviso.

Hotel Le Soleil myslí i na gurmány a milovníky sportu. Začněte den snídaní formou bufetu na terase s úchvatným výhledem na moře a večer si pochutnejte na tříchodovém menu s bohatým výběrem salátů. Ubytování zahrnuje dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, které poskytují veškerý komfort včetně klimatizace a soukromého balkonu. K dispozici je také rozsáhlé wellness centrum nebo možnost relaxace v jednom ze tří bazénů. Vybavení hotelu je zaměřeno na bezchybný servis a pohodlí hostů, včetně dostupnosti wifi a parkování zdarma.

Další fotky
Le Soleil 1 Le Soleil 2 Le Soleil 3 Le Soleil 4 Le Soleil 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
33 380 Kč