Roy

Přemýšlíte o dovolené, kde si odpočinete a zároveň užijete aktivní vyžití? Výbornou volbou je rodinný hotel Roy situovaný pouhých 400 metrů od centra Malga Ciapela, který nabízí skvělé zázemí pro lyžaře díky blízkosti lyžařského vleku do Arabby. Pro hosty je navíc připraveno bezplatné parkování přímo u hotelu.

Ubytujte se v pohodlných dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek, vhodných jak pro páry, tak pro rodiny s dětmi. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením, fénem, satelitní televizí, wifi připojením zdarma a telefonem. A pro dokonalý relax nechybí ani balkón, na kterém můžete v klidu plánovat své další dobrodružství.

V rámci pobytu zde budete mít zahrnutou polopenzi, která zahrnuje chutné snídaně ve formě švédských stolů a večeři servírovanou s možností výběru z menu. Můžete si pochutnat také na čerstvých salátech a sladkých dezertech. K dispozici je také wellness centrum, včetně sauny a vířivky, které mohou navštívit osoby starší 14 let. Roy slibuje skvělý zážitek a perfektní služby, které udělají z vaší dovolené nezapomenutelnou.

Další fotky
Roy 1 Roy 2 Roy 3 Roy 4 Roy 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
6 680 Kč