Rezidence I Delfini

Představujeme vám místo, kde si můžete vzít oddech od každodenního shonu a vychutnat si klidnou atmosféru typického středomořského letoviska. Cupra Marittima je lahůdkou pro ty, kteří hledají spojení relaxace a historie. Kromě nádherných upravených pláží tu najdete i historické centrum s secesními vilami, jehož kouzlo sahá až do období rozkvětu turistiky na přelomu 19. a 20. století. Poblíž se rozkládá známý San Benedetto del Tronto, který rovněž stojí za návštěvu.

Ubytovat se můžete v prostorné a moderně vybavené Residence I Delfini, která se nachází jen kousíček od pláže a v blízkosti centra plného života. Residence nabízí hostům komfortní služby v podobě wifi, bazénu na střeše budovy s solarium terasou, možnosti půjčení kol nebo parkování ve střešeném parkovišti. Pro ty, kteří hledají luxusnější variantu, jsou k dispozici apartmány superior, jež mají navíc myčku, mikrovlnnou troubu a další prvotřídní vybavení. Bazén je ideálním místem pro letní osvěžení a relaxaci.

Pro cestovatele, kteří mají rádi pohodlí, mají všechny apartmány klimatizaci, vlastní sociální zařízení, fén a pračku, stejně jako balkon s výhledem na malebné okolí. Ať už preferujete aktivní odpočinek nebo lenošení na pláži, tato destinace vám nabídne vše potřebné pro dokonalý zážitek. Residence I Delfini je tak skvělou volbou pro všechny, kdo hledají bezstarostnou dovolenou v prostředí, které oplývá pohodou a klasickým středomořským šarmem.

Další fotky
Rezidence I Delfini 1 Rezidence I Delfini 1 Rezidence I Delfini 2 Rezidence I Delfini 2 Rezidence I Delfini 3 Rezidence I Delfini 3 Rezidence I Delfini 4 Rezidence I Delfini 4 Rezidence I Delfini 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
3 565 Kč