Jasminum

Ideální místo pro vaši skvělou dovolenou, to je hotel Jasminum nacházející se v krásné a klidné oblasti Bibione Pineda obklopené piniovými lesy. Tato lokalita je ideální pro relaxaci a nabízí možnost ubytování v útulných vilech nebo apartmánech jen kousek od mořského pobřeží. Jestli máte chuť na zábavu či nakupování, centrum letoviska Bibione je jen 4 km daleko a snadno dostupné veřejnou dopravou. Pro milovníky námořní atmosféry je nedaleko také turistický přístav Porto Baseleghe. A pokud byste rádi prozkoumali okolí, můžete se vydat na organizované výlety do okouzlujících Benátek.

Hotel Jasminum, který se pyšní čtyřhvězdičkovým komfortem, nabízí hostům řadu pokojů a apartmánů odpovídajících různým potřebám a přání. K dispozici jsou prostorné pokoje s moderním vybavením, včetně satelitní televize, wifi připojení, klimatizace a balkonu pro momenty odpočinku. Součástí hotelu jsou i mnohé další zařízení včetně privátní pláže, solární terasy, bazénu a vířivky, které umožňují maximální uvolnění během dovolené. Pro rodiny s dětmi hotel nabízí půjčování potřebného vybavení a zajišťuje animační programy.

Stravování v hotelu je na vysoké úrovni, s bohatými bufetovými snídaněmi, výběrem menu pro obědy a večeře a speciální nabídkou pro děti i možností dietních požadavků. Volný čas můžete trávit aktivně v hotelovém fitness centru, zapůjčit si kolo nebo se věnovat stolnímu tenisu. V případě zájmu o poznávání okolí pak využijte služeb hotelu, které zahrnují organizování výletů či dopravního servisu. Hotel Jasminum zkrátka poskytuje perfektní zázemí pro nerušený odpočinek, aktivní dovolenou i zábavné rodinné chvíle.

Další fotky
Jasminum 1 Jasminum 2 Jasminum 3 Jasminum 4 Jasminum 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
17 567 Kč