Alma Resort (Castidas)

Blízko nádherné pláže a v srdci malebného zálivu Cala Sinzias na jihu Sardinie vítá rodinné dovolenkové komplexy a turisty Alpiclub Alma Resort. Tento útulný resort je ideálním útočištěm pro rodiny, které ocení blízkost k zátokovým vodám vhodným i pro nejmenší děti. Pro hosty, kteří preferují aktivní odpočinek, je k dispozici široké spektrum sportů a zábavy.

Ubytování v resortu je koncipováno tak, aby reflektovalo lokální architekturu a atmosféru ostrova. Vilky ve stínu piniových vzrostlých stromů jsou inspirací tradičních sardských domů, osvěženy pastelovými odstíny a kamennými detaily. Pokoje nabízejí moderní pohodlí jako klimatizaci, LCD TV a bezpečnostní schránku a koupelnu. K relaxaci na slunci láká venkovní bazén lemovaný lehátky a slunečníky, kde je dostatek místa pro každého, aby si našel svůj klidný koutek.

Stravování formou all inclusive zajišťuje, že během vašeho pobytu bude o vaše chuťové buňky postaráno s maximální péčí. Bufetové stoly se skví místními lahůdkami a show cooking stanice představí to nejlepší z italské kuchyně. Specialitou resortu je pravidelná sardinská večeře, která předvede regionální speciality. Pro nejmenší hosty je k dispozici nakládání s jídlem v samostatné místnosti a pro dětské kluby je zajištěna zábava na míru jejich věku a zájmům.

Další fotky
Alma Resort (Castidas) 1 Alma Resort (Castidas) 2 Alma Resort (Castidas) 3 Alma Resort (Castidas) 4 Alma Resort (Castidas) 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
13 990 Kč