Marbas

Představujeme Vám lákavou dovolenou v hotelu Marbas Select Beach, umístěném v idylickém letovisku Marmaris-Icmeler v Turecku. Hotel je strategicky situován s nádherným dualním výhledem na hustě zalesněné okolí a překrásné azurové moře. Přitom se pyšní bezprostřední blízkostí k pláži a zároveň od centra Icmeleru je to asi půl kilometru.

Pro hosty hotelu je k dispozici vlastní privátní písčitá pláž s plynulým vstupem vody a stylovým molem pro sluneční lázně. Pro Vaše pohodlí jsou zde připraveny slunečníky a lehátka zcela zdarma, osušky pak dostanete po složení depozitu.

Hotel Marbas Select Beach je moderně vybaven, když v roce 2019 prošel kompletní rekonstrukcí. Na hosty zde čeká recepce, 88 pokojů, hlavní restaurace i a la carte restaurace na pláži (za poplatek), snack bar, bar u bazénu a bazény(vnitřní i venkovní). Pro vaše naprosté pohodlí jsou zde lehátka, slunečníky a matrace zdarma. Bezdrátové připojení k internetu je samozřejmostí.

Nabídka ubytování zahrnuje standardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky a balkonem, které poskytují veškeré očekávané pohodlí, včetně soukromého sociálního zařízení, televize, minibaru, klimatizace, trezoru, telefonu a přípravek na kávu nebo čaj. Za příplatek je možné rezervovat pokoje s přímým výhledem na moře. Stravování v režimu all inclusive zahrnuje bohaté bufetové snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře a noční snacky, drobné občerstvení během dne, zmrzlinu, zákusky a široký výběr lokálních alkoholických i nealkoholických nápojů podle určeného rozvrhu a míst hotelem.

Další fotky
Marbas 1 Marbas 2 Marbas 3 Marbas 4 Marbas 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
24 569 Kč