Paloma Family Club

Zvažujete útěk od každodenního shonu a toužíte po zaslouženém odpočinku? V tom případě je Paloma Family Clu středisku Mugla-Bitez tou pravou volbou. Tento hotel s útulnou atmosférou a dobře vybavenými pokoji se nachází jen kousek od živého centra města Bitez. Nejbližší obchody jsou vzdálené jen 300 metrů.Průzračného moře je doslova za rohem, když pláž je vzdálená pouhých 250 metrů od hotelu. Přímo u hotelu je i autobusová zastávka.

Pláž je písčito-oblázková s restaurací/barem, který má pro své hosty lehátka a slunečníky zdarma. Hotel Paloma Family Clu nabízí ubytování v 81 pokojích. Najdete zde jak standardní dvoulůžkové, tak rodinné pokoje, vše s potřebným vybavením jako klimatizace, televize, telefon a balkon. Pro nejmenší cestovatele jsou připraveny dětské postýlky zdarma (na vyžádání).

Pokud jde o stravování, budete rozmazlováni formou bufetu pro snídaně, obědy i večeře a také během dne lze ochutnat drobné občerstvení či zmrzlinu. V ceně je zahrnuta i noční polévka a místní alkoholické a nealkoholické nápoje. Pro fanoušky aktivního odpočinku a další zábavy, má hotel širokou nabídku aktivit, od šachů, přes dětský miniklub, až po večerní program. Nechybí ani wifi zdarma.

Další fotky
Paloma Family Club 1 Paloma Family Club 2 Paloma Family Club 3 Paloma Family Club 4 Paloma Family Club 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
22 819 Kč