Xanadu Island

Doslova dovolenou snů, můžete zažít v exkluzivním hotelovém resortu Xanadu Island situovaném na soukromém poloostrově, odkud si můžete vychutnávat pohled až na malebný řecký ostrov Kos. Tento komplex je omýván křišťálově čistým mořem a obklopen magickou zahradou, což z pobytu zde udělá nepřekonatelnou dovolenou. Tento rezort doporučujeme všem, kteří touží po opravdu prémiovém odpočinku. Na písčité pláži jsou připravené komfortní lehátka, slunečníky, osušky zdarma a také plážový bar.

Pokoje Coutryard mají klimatizaci, televizi se satelitem, wifi připojení, minibar, koupelnu a balkón či terasou. Prostornějí Romace suite jsou luxusnější a větší pokoje ideální pro páry, které mají dokonce i vířivku. A ještě lepší zážitek poskytnou pokoje Sunset suite, Elegance Suite, Lavender Suite nebo Manor House Suite. Stravování formou Ultra All Inclusive zahrnuje bohaté bufetové snídaně, obědy a večeře, přes den nechybí různé snacky, zmrzlina nebo palačinky. K dispozici je i nabídka občerstvení po celou noc a neomezené množství nápojů včetně alkoholických a importovaných 24 hodin denně.

Hotelové vybavení v Xanadu Island zahrnuje vstupní halu s recepcí, hlavní a tematické restaurace, bary, kavárnu, diskotéku a Spa centrum. Nechybí ani venkovní a krytý bazén, skluzavky, bowling a kadeřnictví. Pro aktivní odpočinek je zde široká škála aktivit včetně stolního tenisu, animačních programů, kulečníku, šipek, squashu, plážového volejbalu, tenisu nebo basketbalu. Za poplatek lze využít motorových vodních sportů či kurzů potápění.

Atraktivní je také okolí resortu, kde je možné objevovat odlehlé pláže s jemným pískem, cítit vůni borovic a oliv z okolních lesů a sadů. Objekt je v blízkosti Bodrumu, historického města s kouzlem řeckého pobřeží, bílých domů a modrých okenic, které vás zavedou až do časů antického Halikarnasu. Užijte si jedinečnou atmosféru místních uliček, gurmánského požitku z turecké kuchyně nebo prohlídky památek jako je Efes nebo Pamukkale s jeho slavnými termálními terasami.

Další fotky
Xanadu Island 1 Xanadu Island 2 Xanadu Island 3 Xanadu Island 4 Xanadu Island 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
67 390 Kč