Marbella Beach Corfu

Užijte si nezapomenutelnou dovolenou v elegantním hotelovém komplexu Marbella Beach Corfu, situovaném ve svahu s výhledem na krásnou pláž Agios Ioannis Peristeron. Tento exkluzivní resort je jako stvořený pro milovníky klidu a přírody, jelikož je umístěn mezi pitoreskními olivovými háji a lahodícími zahradami, které jsou ideální pro relaxaci a odpočinek. Své strategické polohy mezi známými letovisky Benitses a Moraitika můžete využít ke krátkým procházkám za zábavou či nákupy. Kromě toho je centrum města Korfu s veškerou svojí historií a kulturou snadno dostupné díky pravidelné autobusové dopravě.

Vybavenost resort Marbella Beach Corfu je na nejvyšší úrovni a nepostrádá nic, co by přispělo k vašemu komfortu a pohodlí. Při vstupu do hotelu vás přivítá elegantní lobby s recepcí, kde také najdete útulnou TV místnost a možnost připojení k internetu. Gastronomické zážitky můžete sbírat v různých restauracích a barech včetně taverny nebo plážového baru. Pro osvěžení se nabízí venkovní bazén s bezplatnými lehátky a slunečníky, stejně jako dětský bazén a hřiště pro naše malé hosty. Pokud si přejete odpočinek pro tělo i duši, navštivte SPA centrum a uvolněte se během sauny nebo masáže. Aktivní dovolenou mohou zpestřit animační programy pro všechny věkové skupiny.

Vaše komfortní ubytování bude ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, kde naleznete soukromou koupelnu, WC a fén pro vaše pohodlí. Každý pokoj je vybaven moderním komfortem včetně Wi-Fi připojení, klimatizace, satelitní televize, telefonu, chladničky a bezpečnostní schránky. Můžete si také vybrat, zda budete preferovat balkón nebo terasu s výhledem, který si zamilujete. Co se týče stravování, máte možnost výběru mezi polopenzí a all inclusive nabídkou, poskytující širokou škálu jídel a nápojů pro celý den zkvalitněných službami hlavní i a la carte restaurací.

Další fotky
Marbella Beach Corfu 1 Marbella Beach Corfu 2 Marbella Beach Corfu 3 Marbella Beach Corfu 4 Marbella Beach Corfu 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
26 590 Kč