Lakki Beach (Amoopi)

Představujeme vám Lakki Beach, ideální místo pro vaši relaxační a pohodovou dovolenou. Nachází se v poklidném prostředím s nádhernou pláží s křišťálově čistou vodou. Lakki Beach perfektní destinací pro milovníky slunečních paprsků i rodiny hledající klidnou oázu.

Pro maximální komfort hostů je každé dvoulůžkové studio vybaveno praktickou kuchyňkou, koupelnou se sprchou a WC, televizí a buď balkonem nebo terasou s překrásnými výhledy na moře. Přestože standardní nabídka zahrnuje ubytování bez stravování, je možné si připlatit za snídani, která je servírována formou bohatého bufetu s domácími koláči a tradičními řeckými specialitami, připravovanými paní majitelkou. Recepce, wifi připojení k internetu a možnost použití trezoru za poplatek zvyšují komfort pobytu, stejně jako blízkost taveren a supermarketů.

Amoopi je úchvatná lokalita, kde naleznete klidnou atmosféru jen kousek od rušného centra města Pigadia. Okouzlí vás zde nejen hlavní pláž obklopená skalisky, ale i malé zátoky vhodné pro šnorchlování nebo větší oblázkové pláže nabízející možnosti pro sportovní aktivity a odpočinek. Ti, kteří hledají místo pro občasný relax v podobě jógy, ocení speciálně designovanou plochu s nádhernými výhledy. Dovolená v Lakki Beach nabízí idylický oddech od každodenního shonu.

Další fotky
Lakki Beach (Amoopi) 1 Lakki Beach (Amoopi) 2 Lakki Beach (Amoopi) 3 Lakki Beach (Amoopi) 4 Lakki Beach (Amoopi) 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
11 990 Kč